Enroll je zvanični distributer 3M od 2014 godine

3M je multinacionalna kompanija sa sedištem u SAD i dokazan globalni lider, koji trenutno proizvodi oko 60.000 proizvoda. Sa istorijom dužom od 100 godina, kompanija ima preko 17.000 zaposlenih u kancelarijama, proizvodnim pogonima i distributivnim centrima u Evropi, na Bliskom istoku i Africi. Kompanija razvija inovativne domaće i poslovne tehnologije, a od svog osnivanja 1902. do danas, ima preko 100.000 patenata. Zahvaljujući 3M imamo pronalaske kao što su brusni papir, otirači, ogrlice, poštanske marke, bele zubne plombe i još mnogo toga.
Kompanija je izumela i razvila poznatu reflektujuću foliju, kojom je i dalje napravljena većina saobraćajnih znakova u svetu.

Enroll je zvanični distributer 3M od 2014 godine i za proizvode komercijalne grafike. Nudimo folije za reklamne grafike, sve vrste unutrašnjih i spoljnih folija za štampu, za stakla i sve vrste zaštitnih folija. U svetu automobilskih i car wrap folija, 3M kast folije Scotchcal™100 i Controltac™ 180 su predstavljaju standard kvaliteta.

3M Kompanija je takođe vodeći proizvođač vinila i translucentnih folija za izradu svetlećih reklama. Svetski poznate kompanije poput Shell, McDonalds, Ford, Lidl veruju 3M-u kao pouzdanom partner koji daje garancije na beskompromisni kvalitet.

Kao pronalazač Scotch trakao, 3M ima vodeću poziciju u proizvodnji i distribuciji obostrano lepljivih tsraka i lepkova.