3m_w226_1
SloanLED
goq_w226_1
Enroll d.o.o. - Olfa distributer
3D System distributer
gdi_w226

Ko smo?

Enroll je ovlašteni distributer za 3M komercijalnu grafiku, SloanLED, G.O.Q. LED i OLFA u Srbiji. Specijalizovani smo za prodaju proizvoda za komercijalnu grafiku kao što su folije za štampu, car wrap folije, folije za kontrolu sunčeve svetlosti; materijala za izradu svetlećih reklama – aluminijumski profili i LED osvetljenje. 3M materijali poput obostrano lepljivih traka, lepkova u spreju imaju značajno mesto u našoj ponudi proizvoda.

Pružamo rešenja za različita područja industrije, ne samo za spoljno oglašavanje. Kod nas možete pronaći različite 3M proizvode iz oblasti transporta, građevine, proizvodnje pa čak i za kućnu primenu. Kao ovlašteni distributer, dajemo punu garanciju za kompletnu paletu proizvoda, a pre kupovine ili otpreme kupcu, robu uvek pregledamo.

Naši najreprezentativniji proizvodi su 3M folije. Imamo čitav niz 3M folija: folije za arhitekturni dizajn, folije za vozila, folije za zaštitu od sunca i dekoraciju prozora i stakla i  folije za štampu. Izuzetan kvalitet 3M folija je dokazan u celom svetu. 3M folije nam pomažu da svet oko nas bude u bojama koje nisu štetne za okruženje.

Naši ciljevi


Ko smo mi
Enroll  obezbeđuje proizvode za industriju oglašavanja na način koji je pouzdan i ekološki održiv. Uvek smo na raspolaganju klijentima, dajući im odgovarajuće savete, potrebna uputstva i tehničku podršku.

Ako tražite reklamne materijale u koje možete da imate poverenja, razumnu cenu i savršen kvalitet, Enroll je definitivno Vaš prvi i najbolji izbor! Kod nas ćete naći čitav niz proizvoda koji mogu da zadovolje Vaše visoke zahteve.