G.O.Q. LED™ - efikasni LED moduli sa dokazanom izdržljivošću.

Korejska kompanija G.O.Q. LED™ je osnovana 2003. godine i za 10 godina postala je jedan od vodećih proizvođača LED modula u svetu. Brend G.O.Q. LED se prodaje u više od 50 zemalja, a kompanija je postala popularna u celom svetu zahvaljujući visokom kvalitetu LED modula.
G.O.Q. LED™ LED su proizvedeni sa Samsung™ čipovima, a odlikuje ih visok nivo efikasnosti – 95Lm / W, patentiran sistem kapice, četvorogodišnja garancija i konkurentna cena.
Imaju široku upotrebu u proizvodnji svetlećih reklama i kanalnih slova uz visoku trajnost i odlične performanse.

Firma Enroll ima dugogodišnje iskustvo sa G.O.Q. LED™ modulima, koji su se pokazali kao pouzdani i dugovečni. Kao distributer G.O.Q. LED™ nudimo sve proizvode iz G.O.Q. portfolia, kao i G.O.Q. napajanja za LED module. Za izradu svetlećih reklama koriste se različite vrste kapica: PVC ili Epoxy kapica, zavisno o vrsti reklame koju pravite.

Naši iskusni prodajni savetnici će se konsultovati sa vama po bilo kojem pitanju koje se odnosi na karakteristike i upotrebu G.O.Q. LED™ modula. Naručite ih iz naše online trgovine i iskoristiti sve prednosti koje omogućujemo svojim kupcima!

GOQLED distributer