SloanLED™ - svetski lider u LED tehnologiji

Američka kompanija SloanLED™ je osnovana 1957. godine s ciljem osmišljavanja i razvoja visokokvalitetnih i pouzdanih proizvoda za osvetljenje. Do ranih 1970-ih godina, SloanLED™ je postao pionir na području LED tehnologije.
Danas kompanija nudi efikasna rešenja za LED osvetljenje različitih objekata; od trgovina, barova i restorana do industrijskih i poslovnih zgrada, neonskih reklama i benzinskih pumpi.

Sa preko 60 godina iskustva i sertifikatom ISO 9001: 2008 za upravljanje kvalitetom, SloanLED™ pruža duge garantne rokove, izuzetnu tehničku podršku i službu za korisnike.

SloanLED kompanija ima sedište u gradu VenturaKalifornija i podružnicu za Evropu u Delfgauw – Holandija.

Firma Enroll je distributer američke kompanije SloanLED ™. Nudimo veliki deo SloanLED asortimana, uključujući LED module za osvetljenje bilborda i kanalnih slova, LED lampe i LED rešenja za osvetljenje rubova zgrada. Imamo potrebno iskustvo i kvalifikacije za pružanje kvalitetne usluge našim klijentima. Obezbeđujemo najefikasnija i kvalitetna rešenja za projekte u saradnji sa tehničkom podrškom Sloan LED-a.
Za vrlo zahtevne i odgovorne projekte sa dugim garantnim rokovima bezuslovno preporučujemo najsigurnije i kvalitetne SloanLED™ module koji imaju do 5 godina bezuslovne garancije ili garanciju od 100 000 (L70) radnih časova, što u praksi znači vrlo dug životni vek reklame.