O SloanLED kompaniji?

SloanLED je američka kompanija, osnovana pre pola veka u Venturi, Kalifornija. Daleke 1968 godine su počeli proizvodnju led dioda za osvetljavanje navigacionih uređaja za Boeing. Vremenom, preduzeće se nametnulo na tržištu kao inovativan lider. Specijalizirani su za osvetljavanje spoljnih reklama i industrijskog osvetljenja. SloanLED proizvodi LED lampe za benzinske pumpe, osvetljavanje industrijskih objekata i otvorenih površina.

Proizvode trake za osvetljavanje kantova nadstrešnica, crvene za Shell i zelene za sve British Petroleum benzinske pumpe u svetu.

SloanLED rešenja za osvetljenje parkinga i benzinskih pumpi koriste poznati lanci snabdevača gorivom: OMV, EKO, BP, Shell.

SloanLED je američka kompanija

Pored osvetljenja objekata, specijalizirani LED bar-ovi, kao npr. SloanLED Cold Deck se koriste za osvetljavanje rashladnih vitrina. Enroll doo je zvanični distributer za SloanLED za Srbiju i Crnu Goru. Naši klijenti su: OMV Bugarska, EKO Bugarska, EKO Crna Gora, LLS Petroleum Bugarska, Admiral Oil Bugarska, franšizni Petrol objekti.

Ukratko o najtraženijim LED lampama za benzinske pumpe

SloanLED PDL3 Modus je rasvetno telo sa jedinstvenim svetlosnim karakteristikama i garancijom od 10 godina. Imaju namenu u osvetljavanju nadstrešnica benzinskih pumpi, proizvodnih hala, skladišta i svih industrijskih objekata visine od 4 do 6 metara. Ugrađen sistem pasivnog hlađenja (bez ventilatora) omogućuje nižu radnu temperaturu, čak i po najvrućem letnjem danu. SloanLED Modus skraćuje vreme i troškove postavljanja (1 radnik je dovoljan za postavljanje). Dizajn omogućava laku i brzu zamenu već postavljenih reflektora.

Perfektno osvetljena 64 kvadratna metra sa jednim LED reflektorom

Jedan SloanLED PDL Modus reflektor, postavljen na visinu 450-460 cm od površine osvetljava prostor površine 8х8 metara. Visokokvalitetni LED čipovi daju najviši stepen osvetljenja po jednom vatu snage. Led reflektor snage 125W daje jačinu osvetljaja 15200Lm što je približno efekat od 125Lm/W. Iz tog razloga je, prilikom zamene postojećih metal-halogenih reflektora potrebno postaviti 30-50% manje rasvetnih SloanLED PDL Modus reflektora, dok se jačina osvetljaja povećava za duplo.

Garancija na SloanLed lampe

Puna garancija na SloanLED lampe je 10 godina uz životni vek od 100 000(L70 ) radnih časova. Ovo znači da će SloanLed lampe i nakon 23 godine (pri upotrebi od 8 časova dnevno) svetliti ne slabije od 70% prvobitne jačine.

SloanLED lampe za benzinske pumpe

Toplota ubija LED lampe – ali ne i naše!

Napajanje SloanLED PDL3 Modus reflektora se nalazi izvan tela reflektora, što ima dve velike prednosti. Sa jedne strane napajanje ne zagreva diode, a s druge napajanje ima ulogu preduređaja prilikom strujnih udara i promena napona. U slučaju oštećenja menja se samo napajanje, a ne ceo reflektor. Ovo štedi vreme i novac. SloanLED PDL3 Modus normalno radi i pri najvišim spoljnim temperaturama na svetu, do + 60°C.

U zavisnosti od napajanja možete da odaberete željenu jačinu osvetljaja. Napajanje od 75W može da pruži jačinu od 36W, 51W ili 66W, a sa napajanjem od 150W isti LED reflektor može da ima jačinu od 86W, 105W i 125W.

Odlični rezultati i u uličnom osvetljenju

LED reflektore za ulično osvetljenje model SloanLED PML Paladin

SloanLED nudi i LED reflektore za ulično osvetljenje model SloanLED PML Paladin ima tri različite dimenzije, a svaki od njih ima i nekoliko režima i jačina osvetljenja. Najmanji reflektor je namenjen za stubove visine 3-5 metara i imaju snagu od – 30W i 40W. Srednja veličina je pogodna za stubove od 4-8 metara i ima snagu od 60W i 90W. Najveći reflektor je za veoma visoke stubove i mesta koja treba da budu jako osvetljena imaju snagu 120W i 160W kao i 200W.

I ovi LED reflektori isto imaju 10 godina pune garancije.

Široki izbor LED reflektora otežava klijentima izbor najboljeg osvetljenja za njihove potrebe. U većini slučajeva SloanLED PML Paladin 60W je najbolji izbor, a odnos cena/jačina osvetljenja ga čini najpopularnijom SloanLED lampom za stubove.

Jasni, predvidljivi i garantovani rezultati

Jedno od najsloženijih pitanja prilikom osvetljavanja benzinskih pumpi je kako rasporediti LED reflektore. Kao sastavni deo brige o klijentima SloanLED nudi besplatnu uslugu preliminarnog projekta osvetljenja otvorenih i zatvorenih površina benzinskih pumpi.

Nezavisno od toga da li želite promenu postojećeg osvetljenja ili instaliranje novog, povežite se sa nama i ponuditi ćemo vam najbolje rešenje.

U mnogo slučajeva sa vrlo malo LED reflektora, koji su pravilno raspoređeni, uspešno smo napravili mnogo konkurentnih ponuda. Istovremeno klijenti dobijaju najbolje – perfektnu osvetljenost i deset godina pouzdanog osvetljenja.

I još kvalitetnih rešenja za benzinske pumpe

Tokom 2004 godine SloanLED je predstavio prvi patent LED osvetljenja za kantove objekata – LedStripe®. Napravljen specijalno za osvetljavanje rubova objekata. Nizak radni napon od 24V umanjuje rizik od iskrenja koje je čest uzrok požara na neonskim instalacijama. Imaju 5 godina garancije, vodootpornu zaštitu IP68 i sve potrebne sertifikate o nezapaljivosti i bezbednosti. LedStripe® je idealno rešenje za zamenu skupog i otvorenog neonskog osvetljenja.

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment